Hieronta/Wellness


10644479_467009906775450_593178087310672748_o

Niskat kireänä, päätä särkee, selkää vihloo tai keho on rasittunut urheilusuorituksissa ja arjen pyöristyksessä?

Kattavat hierontapalvelut saat yli kymmenen vuotta toimineessa Luomuhoitola Harmonyssa. Nyt ovet ovat avoinna Hyvinvointikeskus Elämänpuussa.

Klassisessa ja urheiluhieronnassa saat apua kehon jumeissa ja kivistyksissä. Kun tulet ensimmäistä kertaa hoidettavaksemme, mainitsethan siitä, jolloin varaamme ylimääräisen ajan hieronnan alkuun asiakkaan hoitotarpeen kartoittamiseen ja hoitosuunnitelman laatimiseen. Näin saat hieronnasta parhaimman avun.

Kaikki hoitomme  teemme laadukkailla Frantsilan luomutuotteilla. Frantsilan kosmetiikkatuotteet sisältävät puhtaita luonnon raaka-aineita ja tehoa tuotteille antavat yrtit, eteeriset öljyt, homeopaattiset uutteet sekä kukkatipat.

Hieronta on turvallista koko raskauden ajan ja äidin hyvä, rentoutunut olo välittyy myös vatsassa olevaan vauvaan
Hieronta on turvallista koko raskauden ajan ja äidin hyvä, rentoutunut olo välittyy myös vatsassa olevaan vauvaan.

Hoitolassamme nautit hetken arjen luksuksesta.

Hemmotteluhoidoista ylellisin on Kuningatarhoito, jossa puolentoista tunnin aikana tehdään kevyt kasvohoito puhdistuksen, naamion ja kasvo- sekä niskahieronnan kera. Lisäksi hierotaan kädet ja jalat. Muita ihania hemmotteluhoitojamme ovat mm. intialainen päähieronta, energiahoidot sekä kuumakivihieronta.

Voimme myös yhdistellä erilaisia hoitoja toiveidesi mukaisesti ja räätälöidä sinulle tai läheisellesi lahjaksi omanlaisen hoidon.kasvohieronta, nuorennushieronta, jännitysniska, treenaajan hieronta vauvahieronta,

Tarkemmat tiedot hoidoistamme ja hinnoistamme löydät Luomuhoitola Harmony -kotisivuilta. Sinne päivitämme tarjouksemme ja Facebookista löytyvät myös viimeisimmät uutisemme. Kannattaa käydä tykkäämässä! äitienpäivä, hemmottelu, paras hieronta, Toukola, Toukolassa, Arabia, Arabiassa, lahjakortti, ihana olo, raskausajan hieronta, odottavan äidin hieronta, inkkarihieronta, NHS, niska niskat jumissa, päänsärky, migreeni, energiat vähissä, 

Varaukset ja lahjakorttitilaukset:

Puhelin: 0400 828765

Sähköposti: pia.wikstrom@arabianranta.com

Yhteydenottolomake:

Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian ja vahvistamme varauksesi. Huomioithan, että vasta vahvistuksen jälkeen varauksesi on kunnossa.